vesti24.mk

Tag : опаѓање на косата

Uncategorized

Девет најчести причини за прекумерно опаѓање на косата

admin
Губењето на косата може да биде проблем за вашиот изглед, но и индикатор дека можеби имате некој здравствен проблем. Ви прикажуваме девет причини за губење...