vesti24.mk

Tag : опожарена катедрала

ВЕСТИ

Владата на Македонија одлучи- ќе ја прашаме Франција дали и треба помош по опожарената катедрала Нотр Дам

admin
Владата го задолжи Министерството за надворешни работи да стапи во контакт со француското Министерство за надворешни работи за координација во врска со помошта на меѓународната...