vesti24.mk

Tag : оптимизам

ЗАБАВА

Бидете оптимисти: Дали чашата е полупразна или полуполна?

admin
Дали времето е умерено сончево или умерено облачно? Оптимистите е поверојатно да се одлучат за сонце, додека песимистите ќе ги гледаат облаците. Иако можеме да...
ЗАБАВА

Шест причини за оптимизам во 2020 година

admin
Крајот на годината обично е време кога се објавуваат мрачни предвидувања за најголемите глобални опасности што се закануваат следната година. Секако, и оваа година има...