vesti24.mk

Tag : Орце Ѓеорѓиевски

ВЕСТИ

Ѓорѓиевски: Во нормална држава денес Заев и Дончев ќе беа со лисици на рацете пред суд

admin
Во нормална држава денес Зоран Заев и Ден Дончев ќе беа со лисици на рацете. Во нормална држава, почитувани, ваквите криминалци веќе ќе беа пред...