vesti24.mk

Tag : осаменост

ЗАБАВА

Осамени во брак: Многу парови патат, а има решение

admin
Често забораваме дека секојдневните допири, нежности и активното слушање значат повеќе за односот од часови поминати во иста просторија во молк, фокусирани само на своите...
ЗАБАВА

Осаменостa е поштетна по здравјето од пушењето цигари

admin
Секое второ домаќинство во германскиот главен град Берлин, има само по еден член. Поради тоа, во градот веќе постојат служби за помош на постари лица,...
ЗАБАВА

Изолацијата за некои луѓе е застрашувачка и може да предизвика анксиозност, совети од филозоф

admin
Изолацијата и неможноста за движење на луѓето предизвикана од корнавирусот кој го погоди целиот свет го зголемува нивото на стрес и поттикнува анксиозност и претерано...
ЗАБАВА

Осаменост е поштетна по здравјето од пушењето цигари

admin
Секое второ домаќинство во германскиот главен град Берлин, има само по еден член. Поради тоа, во градот веќе постојат служби за помош на постари лица,...