vesti24.mk

Tag : осамено

ЗАБАВА

Ако детето е осамено и нервозно, купете куче

admin
Последиците што изолацијата и социјалната оддалеченост поради пандемијата на коронавирусот ги имаат кај луѓето ширум светот, допрва ќе бидат предмет на научни истражувања. Сепак, последиците...