vesti24.mk

Tag : основен суд велес

ВЕСТИ

Панчевски со неодземен имунитет го судат за АКМИС-от, а никој не истражува како сите случаи битни за СДСМ се „паднаа“ кај една негова колешка?

admin
Во Судот во Велес денеска почна, според познавачите – политичкиот процес за поранешниот претседател на Кривичниот суд – Скопје, Владимир Панчевски, кој наводно го злоупотребувал...