vesti24.mk

Tag : основен суд скопје 2

ВЕСТИ

Во Основниот граѓански суд Скопје од утре продолжуваат сите закажани судења

admin
Основниот граѓански суд Скопје информира дека од утре ќе се одржат сите закажани судења согласно Одлуката за постапување на судовите во Република Македонија во услови...