vesti24.mk

Tag : ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

МАКЕДОНИЈА

Измени со Кембриџ програмата, втор странски јазик во основното образование!

Ferad Aruc
Од областа на образованието, министрите на денешната владина седница ја разгледаа и ја усвоија информацијата за одложена имплементација на наставните планови и програми за прва...