vesti24.mk

Tag : особини

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

6 особини на глупавите луѓе: Многу е лесно да се препознаат

admin
Глупавоста е како заразна болест, рекол Шекспир одамна. А како да препознаете глупав човек? Како да го одбегнете дружењето со тие луѓе, а да не...
ЗАБАВА

Жени, овие 7 ваши особини им се посебно секси на мажите

admin
Откако ќе ги воочат физичките атрибути мажите почнуваат да ги забележуваат и карактерните особини нај жената. Како што покажаа бројните истражувања, мажите сакаат убава насмевка,...