vesti24.mk

Tag : Останете хидрирани

Uncategorized

Како да си помогнете доколку имате сува уста

admin
Долготрајно пиење лекови, инфекции, дехидратација, хемотерапија и радиотерапија се само дел од причините за појава на сува уста (ксеростомија). Оваа состојба се јавува како резултат...