vesti24.mk

Tag : острог

ЗАБАВА

Чудо на Острог: Предупредувањето на Свети Василиј ми го спаси животот

admin
Глас ме разбуди, седнав на креветот и знаев дека Свети Василиј ме предупредува Светлана Марковиќ, професор од Лазаревац, опишува како Свети Василиј ја предупредил на...