vesti24.mk

Tag : отворено море

ЗАБАВА

ФОТО: Тинејџер преживеал 49 дена на отворено море, 125 километри оддалечен од брегот

admin
Тинејџер од Индонезија преживеал околу седум недели пловејќи на робарски чамец кој се откачил од пристаништето. Родителите на 19 годишниот Алди Новел Адиланг и Конзулатот...