vesti24.mk

Tag : Отпечаток

ЗАБАВА

Се сметаа за нопобитен доказ: Отпечатоците од прсти не се уникатни

Ivana
Уште од 1901 година кога започнала со работа форензичката лабораторија на Скотланд јард отпечатоците од прсти се сметаа за најверодостоен доказ во расчистување на криминалните...