vesti24.mk

Tag : оценки

ВЕСТИ

Наставниците ноќе го полнат е-дневникот – дење системот паѓа и податоците се губат

admin
Учениците се на зимски распуст, но наставниците овие денови, или поточно ноќи, ги користат за си ги исполнат административните обврски со пополнување податоци во електронскиот...