vesti24.mk

Tag : о2 иницијатива

ВЕСТИ

О2 иницијатива: Државава е ужасно валкана, просто гнасна, ѓубришта на сите страни, ултра загаден воздух, уништена почва и иструени реки

admin
Не постои нормален човек кој живее, престојува или само поминува низ државава, а кој нема да се согласи со огромното мнозинство: државава е ужасно валкана,...
ВЕСТИ

Загрижувачки пораки од граѓани: 365 дена воздухот е загаден, оваа појава нè труе сите

admin
За жал одговорни нема. Појава која е казнива, која нè труе сите, токсична, канцерогена, мутагена, се третира како нормална. Ова е нашата реалност која не...
ВЕСТИ

„О2 иницијатива“: Градов смрди од изгорени токсични, канцерогени материјали, ова е злосторство против човештвото

admin
Градов СМРДИ од изгорени ТОКСИЧНИ, КАНЦЕРОГЕНИ материјали. Како да е малку жештината и мирисот од асфалтот и ѓубрето кое корне, овој добро познат мирис кој...