vesti24.mk

Tag : павловден

ЗАБАВА

По Петровден доаѓа Павловден: Внимавајте да не ви се случи ова денеска

admin
По Петровден, денеска е големиот православен празник Павловден за кој се поврзани многу обичаи. Собор на 12 Апостоли- Павловден. Бидејќи претходниот ден, иако е посветен...
ЗАБАВА

По Петровден доаѓа Павловден: Ова никако не смее да ви се случи на тој ден

admin
Во четврток е Петровден, а во петок Павловден, со кој се поврзани многу обичаи. Собор на 12 Апостоли – Павловден. Бидејќи претходниот ден, иако е...