vesti24.mk

Tag : паметна маска

ЗАБАВА

Првата паметна маска против коронавирусот

admin
Делегација на Македонскиот полициски синдикат (МПС) предводена од претседателот Марјан Кицев и генералниот секретар Киро Трајковски оствари работна средба со директорот на Агенцијата за разузнавање...