vesti24.mk

Tag : пандо лазовски

ВЕСТИ

Пандо Лазовски по кој се трагаше е пронајден починат

admin
Потрагата по исчезнатиот Пандо Лазовски заврши трагично- тој е пронајден починат. Семејството се заблагодарува на сите кои се вклучија во потрагата. -Ви благодарам на сите...