vesti24.mk

Tag : Панче Тошкоски

ВЕСТИ

Тошкоски: Статутот ќе овозможи непосредна демократија, враќање на силата на одлучување во рамките на базата на партијата – на членовите

admin
Панче Тошкоски претседателот на статутарната комисија на ВМРО-ДПМНЕ во вечерашното гостување во емисијата “Што не е јасно” на Алфа телевизија посочи дека новиот статут на...