vesti24.mk

Tag : Паркинсовата болест

ЗАБАВА

Внимавајте на вашето здравје: Сè повеќе жени помлади од 50 години заболуваат од Паркинсонова болест

admin
Можеби мислевте дека само повозрасните луѓе се во опасност да заболат од невролошки заболувања. Меѓутоа, статистиките докажуваат дека се’ поголем број меѓу заболените се жени...