vesti24.mk

Tag : Паркинсонова болест

ЗАБАВА

Ново истражување: Коронавирусот може да предизвика Паркинсонова болест

admin
Три различни научни студии во светот дојдоа до истиот заклучок – некои од пациентите по заразата со корона вирус заболеле од Паркинсонова болест. Претходно биле...