vesti24.mk

Tag : Парлмент на РМ

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Канческа, Арнаудов, Исмаилоска, Василевски и Мукоски гласаа за потребата од уставни измени

Ferad Aruc
Власта успеа да обезбеди двотретинско мнозинство со 80 гласа за потребата од уставни измени. Дел од пратениците од ВМРО-ДПМНЕ кои гласаа за се: Љубен Арнадуов,...