vesti24.mk

Tag : пауза

ЗАБАВА

Колкаво е значењето на паузата за ручек за менталното здравје?

admin
Шпанија и Италија се меѓу земјите со најдолг пауза за ручек. Традиционалната шпанска „сиеста” како тричасовен одмор во средината на работен ден, е светски позната...