vesti24.mk

Tag : пајакова мрежа

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗАБАВА

Топлото време од Петковден до Митровден се вика Бабино лето: Ако се заплеткавте во мрежа од пајак…

admin
Ако случајно се заплеткавте во мрежа од пајак не се грижете, тоа не е лош знак…Топлото и убавото време од Петковден до Митровден (Од Света...