vesti24.mk

Tag : Пегаз

ВЕСТИ КУЛТУРА

За првата книжевна награда „Пегаз“ пристигнати 77 ракописи

admin
Седумдесет и седум ракописи пристигнале на Конкурсот за новата книжевна награда за најдобар необјавен роман на годината „Пегаз“, распишан од издавачката куќа „Арс Ламина“ и...