vesti24.mk

Tag : Пензии

ВЕСТИ

Важна информација за пензионерите во врска со пензиите

admin
Корисниците на дебитни картички со својата пензија ќе располагаат веќе од утре – петок, 26 јуни 2020 година Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека...
МАКЕДОНИЈА

Наместо покачување, пензиите покуси од Септемвриските

admin
Пензионертите се разочарани. Пензиите во месецот октомври се помали за 150 до 250 денари во однос на септемвриските пензии. Пензионерите очекуваат линеарно  зголемување на пензиите...