vesti24.mk

Tag : Перти Иконен

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Финскиот амбасадор Иконен им одржа „лекција“ на македонските бизнисмени

Ferad Aruc
Финскиот амбасадор Перти Иконен денеска им одржа „лекција“ на македонските компании. На панел-дискусија во Стопанската комора укажа дека неговата земја најмногу вложува во образованието и...