vesti24.mk

Tag : перфоманси

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

„Епл“ тужен во четири земји за влошување на перформансите на паметните телефони

admin
Европската организација за заштита на потрошувачите, „Европотрошувачи“ (Euroconsumers) го тужи „Епл“ во четири земји на ЕУ, барајќи вкупна отштета од 180 милиони евра за намерно...