vesti24.mk

Tag : песни

ЗАБАВА

“Опасни“ хитови: Овие песни не треба да ги слушате додека возите автомобил

admin
Според студијата на британскиот Moneybarn, повеќето хитови кои сите возачи сакаат да ги слушаат додека возат, се опасни. Така во студијата е наведено дека клучни...