vesti24.mk

Tag : петар арсовски

ВЕСТИ

Арсовски: „Рекет“ може да влијае најмногу на изборните резултати

admin
Аналитичарот Петар Арсовски вели дека случајот „Рекет“ може да влијае најмногу врз изворните резултати на пролет. -„Рекет“ по мене е најголемата варијабла која најмногу влијае...