vesti24.mk

Tag : Петар Трајков

ВЕСТИ КУЛТУРА

Промоција на книгата Монографија Стефан Богориди од Петар Трајков

admin
Неодамна излезе од печат книгата Монографија Стефан Богориди од автор Петар Трајков. Ова издание овозможува Македонската публика одблиску да се запознае со еден важен отомански...