vesti24.mk

Tag : пешки

ВЕСТИ

ФОТО: Кобилата му се повредила уште во Скопје, а тој пешки заедно со Илинденската коњаница тргна кон Крушево

admin
Томе Саздов е дел од Илинденската коњаница од Горно Лисиче која пред 3 дена го започна традиционалниот марш до Крушево. Но, неговата кобила се повpедила...
ВЕСТИ

На Хирургија пациентите одат пешки до операциона сала!

admin
Во зградата на Клиниката за хирургија од четири лифта работи само еден. Ова се случува веќе половина месец. Толку работи поминуваат во здравството, а не...