vesti24.mk

Tag : пилотска кабина

ТРАВЕЛ

Како изгледа полетување на авион од пилотската кабина?

Ferad Aruc
AirlinePilotVids објави видео во кое е прикажано како изгледа едно полетување, од пилотската кабина на авионот. Снимката е од авион „Airbus A380“ на „British Airways“...