vesti24.mk

Tag : пиом

Uncategorized

Како преку интернет да проверите дали ви впишуваат стаж?

admin
Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија има услуга, со која преку својата веб-страница обезбедува пристап на осигурениците до нивните регистрирани податоци во матичната...