vesti24.mk

Tag : Пирс Морган

ЖИВОТ ЗАБАВА

Водителот насред програма во живо го бакнал пејачот во уста, жените врискале во шок

Ferad Aruc
“Имаш меки усни, Пирс”, рекол Питер. Познатиот водител Пирс Морган во славната утринска програма “Добро утро, Британијо” го угостил пејачот Питер Андре, кого во еден...