vesti24.mk

Tag : писар

ВЕСТИ

Кривичен суд: Вработениот во судската писара е негативен на коронавирусот

admin
Основниот кривичен суд Скопје, во однос на информациите објавени на некои портали и профили на социјалните мрежи од 01.06.2020 год. дека вработен во судската писара...