vesti24.mk

Tag : Питер Ванхојте

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Нема бегање од Мачката! Ванхауте се враќа во Скопје

admin
На покана на Здружението на новинарите на Македонија, неделава во Скопје престојува европскиот експерт Питер Ванхојте, кој во рамките на разговорите на партиите за решавање...