vesti24.mk

Tag : Питијада 2017

ВЕСТИ КУЛТУРА

На „Питијада 2017“ ќе се сече џиновската пастрмајлија

admin
На манифестацијата „Питијада 2017“ во Велес денеска ќе се сече џиновската пастрмајлија подготвена од велешките пекари. Според програмата, сечењето на пастрмајлијата долга речиси четири метри, требаше да биде...