vesti24.mk

Tag : План 3-6-9

ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Агенцијата „Фич” го подобри изгледот на Македонија од негативен во позитивен

Ferad Aruc
Aгенцијата „Фич” соопшти дека го подобри изгледот на Македонија од негативен во позитивен, истовремено потврдувајќи го кредитниот рејтинг ББ. На подобрувањето на изгледот влијаеше политичката...
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Столтенберг: Me шокираа настаните во Собранието, од држава пред пропаст станавте функционална земја

Ferad Aruc
Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, пред пратениците и Владата, искажа воодушевување од напредокот на Македонија по 27 Април и упадот во Собранието. Тој кажа...