vesti24.mk

Tag : пластични кеси

ЗАБАВА

Забраната на пластични ќеси ја истакна снаодливоста на Тајланѓаните

admin
Во Тајланд од 1 јануари стапи во сила законот за забрана на употребата на пластични ќесиња, а тоа ја поттикна снаодливоста и креативноста на Тајланѓаните....