vesti24.mk

Tag : пластично шише

ЗАБАВА

Зошто не смееме да пиеме вода од пластично шише кое стоело во автомобил?

admin
Во текот на жешките летни денови постојат повеќе причини зошто водата би требало да ја пиете добро изладена. Во овие денови, автомобил кој стоел на...