vesti24.mk

Tag : платформа

ВЕСТИ

Средношколците реагираат: Образованието е право, а не привилегија – платформата не функционира!

admin
Националната платформа за учење на далечина не функционира, учениците во речиси сите основни и средни училишта добија насоки да се најават на платформата денес на...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Нова платформа на Фејсбук за следење на американските претседателски избори

admin
Компанијата Фејсбук лансира платформа „Изборен информативен центар“ со цел на американските гласачи да им овозможи без потешкотии да ги следат и учествуваат во предизборните активности...
ВЕСТИ

“Тиранска” спроведена, следува “Албанска платформа”

admin
Албанските политички партии се престројуваат кон нова сеалбанска стратегија која Бујар Османи ја нарекува “Албанска платформа” и која земјата може да ја турне кон нови...