vesti24.mk

Tag : плаќање

ЗАБАВА

Овие работи некогаш биле бесплатни, а сега “дебело“ ни ги наплаќаат

admin
Во последните неколку години, веројатно и поради сè поголемата криза, бесплатните работи во светот се во сè помал број. Постојат работи за кои денес плаќаме,...