vesti24.mk

Tag : Плоиција

ВЕСТИ СВЕТ

Во Берлин недостигаат полицајци, ќе регрутираат кадар од други земји

Ferad Aruc
Полицијата во Берлин наведува дека тие би можеле да почнат да регрутираат вработени од странство, особено од други земји на Европската унија. Причината е недостиг...