vesti24.mk

Tag : повеќепати силувана

МАКЕДОНИЈА

Повеќепати силованата 13-годишно девојче од домот „25 Мај“ абортирало

Ferad Aruc
Тринаесетгодишна девојка вчера морала да абортира откако забременила по сексуално злоставување на коешто била изложена како штитеничка на државната институција за згрижување деца „25 Мај“...