vesti24.mk

Tag : поговорка

ЗАБАВА

Овие 15 зборчиња создаваат поговорка која треба да ви го промени животот

admin
Ова е една стара арапска поговорка. Не се знае ниту авторот ниту периодот на настанување, но во една реченица се крие универзална и безвременска вистина!...