vesti24.mk

Tag : подводен ресторан

ЗАБАВА

Европа го доби првиот подводен ресторан, за посета се чека до 6 месеци

admin
вропа го доби својот прв подводен ресторан на северноатлантскиот брег на Норвешка, каде што треба да се одвојат помеѓу 200 и 400 евра за оброк,...