vesti24.mk

Tag : под мост

ВЕСТИ

Под мост во Скопје меѓу пандемијата и бедата – ваков живот живеат Адем и Бејруше

admin
Адем , засолниште најде под мост во Скопје… Изгради импровизирана соба и веќе еден месец живее во неа заедно со својата парализирана сопруга. Освен што...