vesti24.mk

Tag : поетска аптека

ЗАБАВА

Кога ќе дознаете каква е оваа аптека, ќе посакате една иста и во вашиот град

admin
Во малото британско гратче Шорпшајер, поетесата Дебора Алма реши да отвори поетска аптека, затоа што верува дека во случај на ментални проблеми, нема подобар лек...